PPV de Musketiers
De Gelenberg 11
 Druten

Lidmaatschap

In principe kan iedereen met een eigen pony of paard, of verzorg pony /paard lid worden van De Musketiers. Een minimumleeftijd voor aanmelding is niet van toepassing. Om ingedeeld te worden bij de ponylessen telt een maximumleeftijd van 18 jaar, daarboven rijd je mee bij de paarden.

Om op een verantwoorde manier aan de lessen deel te nemen is het nodig dat in ieder geval de grondbeginselen bij ruiter en paard/pony bekend zijn. In verband met de veiligheid van ruiter en paard worden onervaren combinaties niet direct in de les geplaatst. Dit is ook bedoeld voor de veiligheid van de mederuiters. In een dergelijk geval adviseren wij om een aantal keren  gebruik te maken van de rijhal zonder aan de les deel te nemen. Als de combinatie voldoende vertrouwd is geraakt wordt er een geschikte lesgroep gekozen om de clublessen te gaan volgen.

Lid worden van De Musketiers kan door je aan te melden bij de secretaris (Jan Gerrits - jangerrits1967@gmail.com - 06-53701803). Voor de ontvangst van de sleutel (tegen betaling op je factuur ) moet getekend worden. Je kunt eerst een maand een proeflidmaatschap nemen. Ook bij een proeflidmaatschap blijft de borg voor de sleutel staan. De eerste 3 maanden van het lidmaatschap ben je aspirant lid, waardoor je geen stemrecht hebt op de ledenvergadering. Daarna ben je volwaardig lid.​ Leden mogen buiten de lessen/wedstrijden/activiteiten om altijd gebruik maken van de rijhal.

Er zijn 5 soorten lidmaatschappen (ingangsdatum 01-01-2017)
Baklidmaatschap: € 95,-- per jaar
Lessend lid: € 80,-- per jaar
Bijdrage passief lid: € 100,-- per jaar
Steunend lid: € 35,-- per jaar Een steunend lid maakt geen gebruik van de rijhal, maar draagt de club een warm hart toe.
Startkaartlid: € 40,-- per jaar

Het passieve lid kan deelnemen aan de lessen van De Musketiers maar hoeft niet mee te helpen met de werkzaamheden in en rond de rijhal
Bijvoorbeeld:

Een actief lid, die lessen volgt, betaalt € 175,-- per jaar
(= baklidmaatschap + lessend lid)
Een passief lid, die lessen volgt, betaalt € 275,-- per jaar(= baklidmaatschap + lessend lid + bijdrage passief lid)

Lessen

De dressuur-lessen van de paarden en pony’s worden verzorgd door Ellen Stuart . De lessen vinden plaats op maandagavond, dinsdagavond en woensdagavond.
Als lid van De Musketiers kun je één maal per week van deze dressuurles gebruik maken. We streven er naar de groepen niet groter te maken dan 4 combinaties.

Een actuele indeling van de lessen hangt in de vitrinekast. Het is niet de bedoeling dat je in een ander uur meerijdt dan waar je bent ingedeeld.

De vereniging biedt ook springlessen aan. Deze worden gegeven door Rob Janssen. Rob heeft een ruim eigen terrein in Hernen waar naast springles ook crossles gegeven wordt in de zomer. In de winter zijn de springlessen in de rijhal. De springlessen zijn op donderdagavond. Tijdens deze lessen rijden paarden en pony’s samen.


Als er grote belangstelling is voor andere soorten les dan alleen dressuurles, kan de rijvereniging een extra instructie inplannen. Geef je voorkeuren door aan een van de bestuursleden.

BAKBEZETTING PPV DE MUSKETIERS

MAANDAG
18.30-19.15 dressuurles

DINSDAG
18.30-19.15 dressuurles
19.20-20.05 dressuurles
20.10-20.55 dressuurles


WOENSDAG
18.30-19.15
dressuurles
19.20-20.05 dressuurles
20.10-20.55 dressuurles

DONDERDAG
19.00-20.00 springen (alleen in het winterseizoen)

Verhuur

Beste Leden en Niet Leden,
Onze rijhal in Druten kan afgehuurd worden voor 15 euro per uur. Op dit uur mogen leden ook gebruik maken van de bak.
Voor 25 euro per uur is de bak gereserveerd voor jou alleen en mag er niemand anders in de bak rijden.

Het is mogelijk onze kantine te huren voor bijvoorbeeld vergaderingen of feestjes.

Contactpersonen hiervoor zijn:
Arline Willemsen: arline@jghwillemsen.nl (06 30004201)
en
Anne Brands: fjord@live.nl (06 36238654)